Inlägg

Visar inlägg från januari, 2014

Början till stor

Bild
Ganska länge har frågan kommit från M om inte hon kan få ta hål i öronen. Lika ofta har hon avslutat sin diskussion med att ångra sig. Men idag hände det!! Jag hämtade M på förskolan och vi åkte i blåst, snö och halka ner mot stan.  Min lilla ängel frågade 1000 frågor om hur det skulle kännas, hur man gör och vilka örhängen man kunde välja.  När vi kom ner till stan och kom in till Jasmine, som är stället där vi skulle ta hålen i öronen, så var hon hur pirrig som helst. När vi var klara hade hon ett stort leende på läpparna. Det gjorde lite ont och det kom tårar men oj vilken duktig tjej!

Äntligen kom snön!

Bild
Idag har vi varit i pulkabacken. Det är bäst att passa på när snön äntligen har kommit.  Maja hade en kompis med sig och vi var ute i flera timmar. Underbart!

Intressant dag!

Bild
Dagen har bjudit på många olika känslor och aktiviteter. Aktiviteter -  Jag har varit på många möten, jobbat, hämtat barn från förskolan och som hade kompis med sig hem, lagat mat, diskat, spelat kort, haft mysstund i soffan till Bolibompa, lagt mycket på mitt pussel, tittat på Belinda Olsson på tv, fått veta en glad överraskning och haft en snackstund med mannen. Känslor - nervös, eftertänksam, glad, fundersam, lugn, mysig, upprörd, irriterad, super glad...mfl. Ja man kan ju bara säga att känslorna följer dagens aktiviteter till punkt och pricka. En väldigt märklig dag har det varit, på många sätt. Undra hur den blir i morgon?! Jag tror jag stänger igen de grön/blå och ser efter. God natt!

Dimma och halka

Att sätta sig i bilden och möta en vägg av dimma och även halka under däcken är inte det mest optimala vädret att köra i. Men men…ska man ta sig till jobbet är det bara att bita i det sura äpplet, sätta sig i bilden och tuffa iväg i 60 km/h till sitt arbete. Nu är jag här i alla fall. Förresten…nu kommer snart likstelheten i benen att slå till. Har redan fruktansvärt ont men värre kommer det säkert att bli efter ett väldigt roligt pass igår.

Vardag igen

Då var det vardag igen. Ingen ledighet utan jobb, skola, förskola, aktiviteter, laga mat och sova. Vilket kul liv vi har va?! Men jag måste säga att vardagen också innehåller massor med guldkorn. Till exempel:  Ett stort leende när sonen kommer hem från badmintonen, som han precis återupptagit igen. Han pratar ivrigt om en tävling han vill vara med på och hans ögon bara lyser av lycka. Härligt att se! Eller varför inte dotterns och sonens glada rop när dom ser snön falla till marken. Dottern som ska hålla båda tummarna hela natten för att snön ska vara kvar när hon vaknar i morgon bitti. Sötnos! Det kan också vara när man släpar sig till gymmet, fast man önskade att man bara fick åka hem och lägga sig.  När man kommer till gymmet och träffar den underbaraste vän man kan tänka sig för att ta ett cirkelgym-pass tillsammans. Tiden går så fort när man har henne med för vi har så kul under tiden.  Nu ligger jag redan i sängen, utmattad efter kvällens pass och hoppas verkligen att träningsvä

Nytt år

Suck...här ligger jag nu och försöker sova. Det går inget vidare måste jag säga. Ska upp kl 05:45 och måste sova om jag ska orka köra till jobbet. Vet ju att dagen säkert inte blir maxad med ork men tänk då hur det blir på onsdag. 0_0 Just nu kan jag komma på många saker som är roligare än att jobba i morgon.  Ja ja...nu är det bara att lägga sig till rätta, sluta dom blå/gröna och se till att somna. God natt alla där ute!