Inlägg

Visar inlägg från april, 2014

Bilen!

Bild
Idag har vår nya bil flyttat in hos oss. Vi har lovat att ta hand om den väl; tvätta, damma och fylla den med de vätskor som den ber om.  Grattis Audin till högsta vinsten: att komma till familjen Andersson.

Att njuta!

Bild
Sol, värme, lugn, doften av nyklippt gräs, fågelkvitter, dofter från blommor och träd, barnen som leker - vad kan man inte njuta av? Den här påsken är fantastisk i sitt utbud av njutningsfulla känslor. Jag njuter, precis som resten av familjen. ❤️ Tänk att nu sitter jag här, på min fantastiska altan, och njuter. Klockan är strax halv 7, vilket lyx!!

Glad påsk!

Bild
Årets påskpyssel. 

Ny bil!

Jaha, då var det äntligen dags att byta bil! Idag så bestämde vi oss, vi har valt att köpa en Audi A4. Igår var vi och provkörde en och den var himmelsk att köra. Vi har ju en Volvo idag...och en Opel...så att byta till en Audi är ett stort och nytt, men roligt, steg.  På tisdag hämtar vi dig Audin! :)

Undvik påskens faror för husdjuren

Bild
Genom mitt försäkringsbolag så fick jag se det här idag: Påskens faror för husdjuren Under påsken njuter många av sol, påskgodis och vårblommor, men firandet kan innebära flera faror för våra husdjur. Påskliljan är giftig för husdjuren och påskägget kan leda till chokladförgiftning, meddelar Sveland Djurförsäkringar som tipsar om hur du undviker de vanligaste farorna.   Jag som har min lilla katt Siv har inte alls tänkt på att det kan vara förödande för henne att äta av påskliljan eller att få i sig choklad. Chokladen trodde jag bara gällde för hund...varför jag nu trott det? Gå in och läs hela artikeln som dom har skrivit...väldigt nyttig läsning! Läs på Sveland Djurförsäkringar

Nya kakor

Bild
Idag har vi fikat på nya kakor här hemma, Filipinos. Det ena paketet var med vit choklad och det andra mörk choklad. Vi tyckte de med vit choklad var godast!  På lördag ska vi ha kalas för Alex här hemma så då får vi be alla gäster att testa också. :)

Förändring på G

Bild
Idag var jag hos min Frisör Madde. Hon jobbar på Salong Tova här i Kristianstad. Om ni bor här och är sugna på att bli förändrade av en toppen frisör så rekommenderar jag er starkt att boka in er hos henne. Hon är grym!! Idag skulle jag ändras tillbaka till den blondinen som jag verkligen är. Men efter 2 barna födslar så har pigmenten i mitt hår förändrats och jag har blivit mer mörk blond istället för ljus blond. Jag har bild från min förändring idag dock har jag en bild på när jag satt i ett ufo, kändes det som. ;)

En paj i ugnen

Bild
Idag fick sonen för sig att han skulle göra paj till efterrätt. Han ville göra den själv. Helt ok enligt mitt tycken. Det blev en ljuvligt god blåbärs paj som serverades med egen vispad vaniljsås. Så duktigt av honom att han fixade själv. Jag är så stolt! ❤️