Inlägg

Visar inlägg från juli, 2014

Gotland we have arrived!

Bild
Nu har vi äntligen kommit fram. Bilresan mot Oskarshamn började kl 08.00 igår morse. Väl framme i Oskarshamn efter mysigt fika stopp så skulle vi stå och vänta på båten.  Turen tog 3 timmar och den var lugn och mysig med intag av lunch och fika på båten. Vi anlände till Kneippbyn och vår villavagn vid kl 16:30. Den är helt fantastisk!! Ligger ut med vattnet, med utsikt över Visby (ligger 3 km här ifrån) och en helt amazing solnedgång. Här följer lite mobilbilder från dag 1.

Min första PL sida

Bild
Nu har jag äntligen fått till min första Projekt life sida. Är ganska nöjd då det är första men kommer säkert utveckla under tidens gång.  Nu är jag igång!!

Åh regnet det bara öser ner...

Seg är bara förnamnet när semestern inleds med ösregn över oss. Vad hittar Anderssons på då tro?  Jo, vi tittar på film, bygger lego, har pratstunder, sitter och segar och har funderingar på att dra ner till biblioteket lite senare. Tja...inte 100 km/h direkt men lugnt och skönt tempo. :) Klart att tvättmaskinen går på högvarv också. ;) Ha en bra dag ni alla!

Sommarpyssel

Bild
Nu har jag äntligen gjort slag i saken, jag har beställt min första uppsättning för att börja med Project Life. Jag är väldigt pirrig och vill att allt kommer så fort som möjligt! Mina saker bestämde jag mig för att köpa hos Scrapfabriken.se. För er som inte vet vad Project Life är så kan jag förklara det som att man skriver i en dagbok. Skillnaden är att här har du ett album med olika plastfickor i olika former och storlekar till din hjälp. Dessa plastfickor fyller man med bilder, text och fina layouter. Tjoho! Jag älskar ju att ta bilder och jag älskar allt som har med scrapbooking att göra så jag känner att det här blir en variant på fotobok och dagbok, perfekt!! Foto: lånad bild på internet Vad har ni som håller på med PL redan för tips till mig?

Att äntligen ha semester

Bild
ÄNTLIGEN! Jag vet inte egentligen om jag har känt efter ordentligt ännu eller om jag fortfarande tror att det är vanlig jobbvecka nästa vecka...men det lär jag märka på söndag när jag INTE ska ställa klockan. Som jag har längtat efter att även jag få vara hemma med mina barn och min man som varit hemma 3 veckor utan mig så här långt. Det har varit en ren plåga att gå upp på morgonen och se dessa underbara varelser ligga och sova som små söta griskultingar. Idag när jag kom hem så fick jag direkt semester mooden i mig. Jag svirade om och hoppade ner i poolen där det var hela 27 grader varmt, efter det slängde jag på mig sköna shorts och bikini och plockande hallon och svarta vinbär. Nu sitter jag här och bloggar lite. Dottern leker, mannen och sonen är på bio och jag ska bara ta det lite lugnt sen när hon lagt sig om en liten stund. Ett glas vin, en film eller varför inte bara sitt och lyssna på ljudboken som jag har i öronen så snart jag kan. Jag vill bara avsluta med att änn

Att längta efter semester

Bild
Nu är det verkligen jobbigt! Jag har 3 dagar kvar till semester, idag, i morgon och på fredag. Men SEDAN är jag ledig i hela 5 veckor! Jag, precis som säkert alla andra, är just nu i stort behov av vila, att vara med familjen och bara vara. Jag vill bada i poolen med mina barn, jag vill göra utflykter, ut och cykla för att köpa glass...ja you name it! Jag vill bara göra massor! Självklart vill jag även koppla av och bara ta det lugnt. Jag är buzzador just nu för Storytel . En helt fantastiks produkt! Man kan lyssna på ljudböcker, även offline, så du behöver inte ha tillgång till internetuppkoppling. Toppen när du lyssnar i bilen, i båten, på flyget och ute i sommarstugan. Här om dagen så lyssnade dottern på berättelsesagor om Alfons Åberg vilket blev en skön avkoppling efter bus och bad i poolen. Storytel passar ALLA i familjen, vilket är perfekt! :) Just nu kan du testa 14 dagar kostnadsfritt. Storytel

Underbar kväll vid stranden

Bild
Dagen har varit präglad av att tvätta. Att hänga tvätten ute är det underbaraste som finns. Det är till och med avkopplande att hänga den, bara det är ute.  Efter att grillen fått gå varm och magarna blivit mätta så packade vi en liten strandkorg och drog vi till stranden, Åhus.  Underbar kväll som talar för sig själv i bilder.

Vintage Ball - Mason jar

Bild
Oh my good vad jag har hittat det som jag vill köpa! Tänk er denna lilla burk som en serveringsburk, som ett glas med saft med fint sugrör, till morgonens smoothie eller att ha den där härliga sommardrinken i. Det är just den begränsade utgåvan som Vintage, den blå, som jag är ute efter. JAG VILL HA...sa jag det? :)