Inlägg

Visar inlägg från augusti, 2015

En diagnos

Jaha, diagnosen var något som heter Inklämning av ulnarisnerven. Det här är en nerv som sitter i armbågarna. Tänk dig när du slår i armbågen och det gör ont som in i h-vetet. Japp, exakt den känslan har jag haft hela tiden - i båda armarna. Sååå ont!! Men nu är det i alla fall över i den högra armen efter mycket vila. Nu är det bara lefty kvar. Jag kämpar på med värktabletter, vila och kyla på armbågen. Bara jag hade sluppit domningarna och smärtan så hade det varit ok. Sov gott!

Sjukskriven

Bild
 Sjukskriven! Det är kanske inte det första man vill bli när man bara har jobbat i 1 vecka efter semestern. :( Vad som hänt? Ja, jag vet inte riktigt... Jag jobbade som vanligt i måndags och har som vanligt press på mig med en deadline som skulle levereras den dagen. Jag hade trott att vi var två som jobbade med projektet men det visade sig att jag skulle få göra allt själv. Jag hade varit på lunch och vid ca 14 tiden så började det sticka i mina armar och i händerna. Jag sitter ju och jobbar stillasittande vid ett skrivbord med endast ett tangentbord och en mus. Jag fortsatte att försöka skriva och köra med mina kortkommandon när jag inser att jag i stortsett tappat känseln i fingrarna. Jag började vanka av och an och försökte få igång blodet i armar och händer igen men det funkade inte. Det började till och med värka hela armarna. Fy vilken smärta. Hela kvällen hade jag detta och på morgonen när jag vaknade var det inte borta. Vårdcentralen blev nästa anhalt där det togs massor med p

Kvällsfika med dopp

Bild
Nu em/kväll så åkte vi ner till stranden för att inta en god kvällsfika på stranden.  Jag hade slängt ihop en vitkladdkaka med hallon som vi tog med. Jag hade inte testat att göra den innan men den blev rätt god. Nästa gång ska jag göra den lite mer kladdig. Vi hade det skönt och det var 3 st av 4 som doppade sig. Jag offrade mig för att kolla till sakerna på stranden. He he he...så säger vi i alla fall. ;) Trevlig lördagkväll!

Cykeltur

Bild
Lite bilder från gårdagens cykeltur med bästa dottern. ❤️

Äntligen!

Bild
Äntligen så kom fredagen! Puh...det är jobbigt och slitigt första veckan på jobbet efter semestern.  Onsdagen var segast då jag halv sov hela dagen på jobbet, det kändes så i alla fall.  Men NU är det fredag! Fredagen börjades med ett besök på hemmakväll och därefter en film tillsammans med dottern på hennes rum. Filmen blev "Pojken med guldbyxorna". Nu ska här vilas ett tag sen somnar jag säkert gott i soffan. ;) Ha en skön fredagskväll!