Inlägg

Visar inlägg från maj, 2016

I love my job

Bild
Vill bara berätta hur kul mitt jobb är. Det är omväxlande, roligt, spännande, utmanande och sist men inte minst så har jag underbart härliga kollegor. Me like! :) Det var allt för idag! :) Nu ska jag sova...god natt världen.

Helgens underbara tid

Bild
Den här helgen har varit helt underbar! Igår skulle mannen och sonen på bio så dottern ville att hon och jag skulle hitta på något - självklart tyckte jag! Vi cyklade till en lekplats lite längre bort och hade med oss fikakorgen. Vi lekte tillsammans och åkte linbana i massor. Hur kul som helst! :) När vi kom hem åkte dottern in i duschen och sedan tittade vi på "Den gode dinosaurien". Bra, sorgsen och lite läskig var den. Idag blev jag väckt med en frukost på sängen, gjord av dottern. Underbara unge! Efter det tig vi en runda på stan, hela familjen. Vi handlade lite och köpte med oss go-fika hem. Väl hemma fikade vi i värmen på altanen och därefter åkte grillen igång. Nu är jag mätt och glad på kärlek och mat. Tack underbara familj för att ni finns! Jag älskar er! Bilder från gårdagens utflykt:

Att fundera och fungera

Bild
Efter allt som hänt med dödsfall och begravning så har jag fruktansvärt svårt att smälta det. Vill ju inte att mitt eget liv ska handla om att sova, jobba, hem och laga mat, fixa hemmet och sen börjar det om nästa dag igen. Vill att mitt liv ska frodas av livskvalitet och att få umgås med barnen och hitta mig själv.  Vill kunna njuta av varje sekund det innebär att vara mamma, hustru och vän. Hur löser jag det? DET är min livsfråga just nu.

Dagen B

Bild
Dagen som jag har puttat framför mig och hoppats på bara skulle vara på låtsas har kommit ifatt mig. Det är bara 1 dag kvar tills mitt hjärta och min ångest kommer att skrika ut sin sorg inombords. Vi ska begrava min lillasyster. Hur jag ska orka med...hur min familj ska orka med det här vet jag inte. Min lillasyster Ninni blev 30 år. Hon hade hela livet framför sig. Helt orättvist valde någon högre makt att det var dags för henne att bli en ängel istället. Ovissheten över vad som hände med hennes kropp den där natten i början på april är jobbig. Vi inväntar obduktionsrapporten för att kunna lägga ihop pusselbitar eller helt få klarhet. Det här kommer att bli det jobbigaste som jag någonsin varit med om hittills i mitt liv. Ta tillvara på tiden ni har med varandra...i morgon kan det vara försent... Kram ❤️

Lyxig tillvaro mitt i veckan

Bild
Idag var jag och ett till gäng med kvinnor bjudna med en väninna på kvällsöppet i en butik här i Kristianstad som heter My Choice. Butiken säljer bland annat Pernilla Wahlgrens Collection. Vi bjöds på bubbel, snittar och annat tilltugg. Även drinkar serverades under kvällen...lyxigt så här på en måndag. :) Jag hittade några klänningar som jag gillade. Tyvärr hade dom bara en av dessa i min storlek men det gör inget. Dock hade det varit kul att testa och se hur de satt på mig. Snygg klänning som jag gärna hade provat! URsnygg klänning! Den här klänningen testade jag. Underbar! Kvällen slutade med att jag hittade en underbar sommarklänning av ett helt annat märke. Jag är supernöjd och gick hem med ett stort leende på läpparna. Tack för den här dagen och God Natt!

En stund i bilder...

Bild
Fredag, redan fredag igen... Tiden springer iväg och man kan inte riktigt förstå att tiden går så fort. Men idag var det i alla fall fredagsmys med middag i uterummet med grillad kyckling och klyftpotatis. Mums! Till det serverade jag mig själv ett glas vin...för det var jag verkligen värd. Solen sken och jag kände mig värd det där glaset med vin. Inte nog med det utan jag fick även äran att få ta kort på en liten ekorre som vi har fått på besök i vår trädgård. Söt va? :)

En jobbig stund

Bild
Mina tankar far omkring och gnager i mig. Mår dåligt och känner mig fruktansvärt utblottad. Har ont i magen för att nästa vecka...redan nästa vecka...ska jag gå på begravning. Jag ska begrava min lilla syster! Jag känner att jag inte vill gå dit samtidigt som jag vill hjälpa henne ner i jorden så att hennes själ kan få ro. Fy vad jobbigt!! Jag fokuserar så stor del av min vakna tid som jag kan med att fokusera på min familj. Min man och mina barn. Jag älskar min familj! ❤️

Pinterest

Bild
Jag gillar att kolla in Pinterest och få inspiration därifrån. Just nu är jag hooked på hur man gör sin altan mysig. Jag har hittat guldkorn både på olika altaner och balkonger. Här kommer ett axplock av det jag gillar:

Bästa kompisar!

Bild
Ni kommer ihåg när man var så där ca 7 år och fick en present av en kompis som varit bortrest en vecka. Man öppnade den och blev super glad. Efteråt ville man säga tack och visa sin uppskattning.

Bilder från trädgården

Bild
Här kommer några härliga bilder att bara njuta av. Syrenträdet slår snart ut, en härlig unge sitter och gungar och sjunger ute i äppelträdet, mina planterade blommor...ja...tänk er känslan av att gå runt i sin trädgård och hitta guldkornen som gör det värt att försöka fånga det på bild.

Att längta bort!

Bild
Inte lång tid kvar nu...om några månader sitter vi på ett flyg iväg till Spanien. Inte mindre än till  Viva Cala Mesquida Resort på Mallorca. Jag längtar att få åka iväg och ha det så där mysigt som bara vi 4 i vår familj kan ha. Sola, bada, leka i poolen tillsammans, ära goda middagar tillsammans och rå om varandra.  Bara rå om varandra...inget städa, handla, laga mat och alla andra måsten...bara vara tillsammans. Underbart!! Bilder från Ving.se Att längta efter något gott är underbart!

Njuta av livet

Bild
Nu är det dags att fokusera på att njuta av livet ordentligt. Barnen och jag har varit själva sedan i torsdags och vi njuter verkligen av att vara tillsammans, att äta glass, grilla, spela spel och bara vara. I natt kommer underbaraste mannen hem och då är vi en komplett familj igen. Söndagen kommer vi göra bara vara saker tillsammans innan en ny jobbveckan drar igång igen. Njut av livet, vilket vi gjorde på stranden i Åhus idag. Inget badväder men dock nergrävning av fötter/ben, bollkastning och mys. Ta tillvara på livet och varandra! ❤️

Att bära på en sorg

Bild
Jag är så otroligt ledsen. Ledsen för att jag har, för 1 månad sedan, mist min lillasyster. Hon blev bara 30 år gammal. Hon fyllde det den 11 september förra året.  Att gå omkring med den här ovissheten över vad som hände och varför hon dog är nog det svåraste jag varit med om. Jag måste få reda på vad som hände, varför hon togs ifrån oss. Om några veckor kommer vi att begrava henne och det kommer att bli det svåraste jag har varit med om i hela mitt liv. Jag vill inte ens ta orden i min mun...Jennie är död. Hur ska jag någonsin kunna ta det till mig?  Hon kommer inte att vara med när vi har kalas längre, hon kommer inte att finnas där i de sociala medierna med sina bilder och kommentarer, jag kan inte skriva till henne på messenger längre eller ringa...för hon kommer inta att vara där. Hon kommer inte längre att vara med oss...hon är borta. Frågan är...vart är hon nu? Finns det en himmel? Vart är hon? Hur mår hon? Känner hon något?  Min dotter frågade mig: - Mamma, vet most